Jacobsen group

Selskabet administrerer i dag over 700 private lejemål, hvilket gør Jacobsen Group til Hernings største private udlejer med flere spændende opkøb og bebyggelser i horisonten.

Michael Jacobsen startede Jacobsen Group i 1995 med investering i velbeliggende ejendomme i Herning. Selskabet administrerer i dag over 700 private lejemål, hvilket gør Jacobsen Group til Hernings største private udlejer med flere spændende opkøb og bebyggelser i horisonten. Virksomheden administreres i dag fra Nygade 3C i hjertet af Herning. En smuk og bevaringsværdig bygning, som Jacobsen Group nænsomt har restaureret, så den nu står velholdt og indbydende for virksomhedens gæster.

Portefølje af ejendomme i Herning

Vores portefølje er nu vokset til godt 700 boliger og 45.000 m² erhvervslokaler. Primært er ejendommene beliggende i Herning foruden en enkelt erhvervsejendom i Holstebro centrum. Alle vores bygninger serviceres og vedligeholdes af vores dygtige viceværter og håndværkere, der altid er travlt beskæftiget med at give vores beboere den bedste oplevelse.

Vores mål er at skabe attraktive lejeboliger i Herning, hvor alle beboere kan nyde en tryg hverdag i gode rammer. Vi ønsker at skabe et roligt hjem i smukke omgivelser, hvor beboere kan slappe af og overlade renholdelsen af fællesarealer og vedligeholdelsen af bygningen til os. Vi står for gennemsigtighed og tillid, og vi vil altid at møde vores beboere med en fleksibel, positiv og serviceminded tilgang.

Vi hjælper gerne

Har du spørgsmål eller leder du efter lokaler til din virksomhed, så kontakt os endelig.

LEDELSEN / ØKONOMI / ADMINISTRATION

Donec sed odio dui. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

PETER JUUL

Administerende Direktør

PETER TELLING JEPSEN

Økonomichef

Line Jessen

Udlejning og administration

MORTEN M. R. HALGAARD

Driftsleder

OLE SNOGDAL

Bogholder

NANNA NØRGAARD JENSEN

Marketingassistent

Drift

Donec sed odio dui. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

ESBEN MOESGAARD

Vicevært

LOTTE PEDERSEN

Vicevært

KENNETH VESTERGAARD NIELSEN

Vicevært

LENNART GADE

Elektriker