Østergade / Fonnesbechsgade

Bygningen på Østergade/Fonnesbechsgade blev opført som Hotel Herning år 1886 af Bygmester og Hotelejer, Poul Andersen, som ejede og byggede mange ejendomme i Herning.

Ejendommen blev i 1996 ombygget og renoveret, således at stueetagen blev til større erhvervslokaler, mens hotelværelserne på 1. og 2. sal blev ombygget til lejligheder. Det er en charmerende bygning, der har beholdt sin charme og den historiske arkitektur.

Stueetagen består således af syv erhvervslokaler placeret på i hjertet af Herning. Overfor findes Herning Kongrescenter, der sammen med midtbyens mange seværdigheder og tilbud, sikrer en travl hverdag for vores erhvervslejere med mange potentielle kunder, der kommer forbi hver dag.

Her er let adgang til offentlig transport og motorvejen er hurtig at komme på, så det er en godt beliggende ejendom for både kunder og ansatte. Til trods for den travle trafik er alle lejemål lydisolerede, hvilket sikrer et behageligt lydniveau i alle lejemål. Alle erhvervslejemål består af store lyse rum i størrelsen 50 m² til 958 m².

Kontakt Jacobsen Group for at høre mere om vores erhvervslejemål.

Ledige erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler, så står vi gerne til rådighed. Som Hernings største udlejer har vi mange forskellige muligheden, og med sikkerhed en der passer til jeres behov.

Området

Se hvad du kan finde i området omkring ejendommen.

Er du på udkig efter erhvervslokaler?

Hvis du står og leder efter nye erhvervslokaler, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed uanset om det gælder rådgivning eller andet.

Kontakt os

Ledige erhvervslejemål

Her kan du se hvilke erhvervslejemål der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

erhvervslejemål
Ledige lejemål

Der er i øjeblikket ledige lokaler i dette lejemål. Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt os