Haraldsgade 36

På Haraldsgade 36 står den store nye kontorbygning. Den er placeret, så den ikke er til at undgå at få øje på, ved ankomsten til Herning fra øst, hvor motorvejen slutter og møder hjørnet af Silkeborgvej og Dronningens Boulevard i Herning.

Ejendommen ligner sammenbyggede huse i forskellige højder, er en kontorejendom på 6.700m², som danner rammerne for forskellige erhvervslejere.

Bygningens højeste etage er 6. etage som også er den mindste etage. Herefter bliver etagerne større jo længere man kommer ned til jorden. Fra de øverste etager har lejerne en skøn udsigtover hele Herning.

Ud over kontorfaciliteterne til de faste lejere, danner ejendommen også rammen om større arrangementer for lejerne, da der er rigtig gode fællesfaciliteter med plads til ca. 200 personer i kantine, auditorium og mødelokaler. Der vil derfor være rig mulighed for atholde større firmaarrangementer.

Alle fællesarealer befinder sig i stueetagen hvor alle lejere vil have deres naturlige gang i løbet af arbejdsdagen. Der er desuden direkte adgang til sydøst vendt terrasse fra kantinen, så der vil være mulighed for at nyde solen og den friske luft.

Den flotte bygning er placeret således at det er noget af det første man ser, når man ankommer til Herning framotorvejen. Det betyder også at den er nem at finde og nem at komme til for besøgende. Bygningen er tegnet af Sweco Architects og er blevet opført af C. C.Contractor.

Ledige erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler, så står vi gerne til rådighed. Som Hernings største udlejer har vi mange forskellige muligheden, og med sikkerhed en der passer til jeres behov.

Området

Se hvad du kan finde i området omkring ejendommen.

Dokumenter

No items found.

Er du på udkig efter erhvervslokaler?

Hvis du står og leder efter nye erhvervslokaler, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed uanset om det gælder rådgivning eller andet.

Kontakt os

Ledige erhvervslejemål

Her kan du se hvilke erhvervslejemål der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

erhvervslejemål
Ledige lejemål

Der er i øjeblikket ledige lokaler i dette lejemål. Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt os