Banegårdspladsen

Erhvervsejendommen Banegårdspladsen blev opført i 1977 og er senere blevet renoveret af flere omgange. Bebyggelsen består af 1900 m² erhvervslokaler placeret på Herning Banegård i hjertet af Herning.

Der er i gennemsnit over 4.000 besøgende på Herning Station hver dag, hvilket sikrer en travl hverdag for vores erhvervslejere med mange potentielle kunder, der naturligt kommer forbi.

Til trods for den travle trafik er alle lejemål lydisolerede og dette sikrer hermed et behageligt lydniveau i alle lokalerne. Alle erhvervslejemål i ejendommen består af store lyse rum i størrelsen 82 m² til 1400 m².

Ejendommen er centralt placeret, hvilket betyder, at der er let adgang til offentlige transportmidler, og mange vil samtidig kunne cykle til arbejde. Motorvejen er let at komme til og fra, og med let parkering er dette en godt placeret erhvervsejendom i Herning midtby.

Ledige erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler, så står vi gerne til rådighed. Som Hernings største udlejer har vi mange forskellige muligheden, og med sikkerhed en der passer til jeres behov.

Området

Se hvad du kan finde i området omkring ejendommen.

Er du på udkig efter erhvervslokaler?

Hvis du står og leder efter nye erhvervslokaler, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed uanset om det gælder rådgivning eller andet.

Kontakt os

Ledige erhvervslejemål

Her kan du se hvilke erhvervslejemål der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

erhvervslejemål
Ledige lejemål

Der er i øjeblikket ledige lokaler i dette lejemål. Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt os