Nygade

Om ejendommen

Velkommen til ejendommen Nygade, beliggende centralt i Hernings pulserende bymidte, kun et stenkast fra gågaden. Ejendommen i Nygade består af tre forskellige bygninger med hver deres charme.

Nygade 1A-B består af 14 moderne boliger som er opført i 2006 af Jacobsen Group, og udgør en arkitektonisk perle midt i Hernings centrum.

Nygade 1A-B er kendt for de eksklusive lejligheder, der tilbyderet elegant og stilfuldt hjem med godt naboskab. Fra den mindre 3-værelses lejlighed på 81m² til den imponerende penthouse på 156m² med privattagterrasse, er der en boligstørrelse til enhver smag og behov. Alle boliger er nøje indrettet med moderne faciliteter og kvalitetsmaterialer, der sikrer en komfortabel og stilfuld livsstil.

Udendørsarealerne er lige så imponerende som indendørsfaciliteterne. Hver lejlighed har sin egen terrasse eller altan, somer perfekt til hygge og afslapning. Desuden har alle beboere adgang til enfælles gårdhave og en privat parkeringskælder med mulighed for leje af parkeringsplads, hvilket sikrer praktisk og sikker parkering.

Den gamle retsbygning, Nygade 3A-C, er ombygget til seks unikke og charmerende lejligheder, samt vores eget kontor i stueetagen.

Lejlighederne spænder i størrelse fra en 2-værelses på 61 m² til en rummelig 163 m² lejlighed. Alle seks lejligheder i denne historiske bygning er blevet moderne indrettet med køkkener fra HTH, der har hvide, grebsfri låger og mørke bordplader. Fire af lejlighederne har desuden adgang til deres egen altan.

Den nyeste tilføjelse til ejendommen er Nygade 3d, som stod færdig i december 2018. Her findes ni 2- og 3-værelses lejligheder på mellem 94 og 105 m². Alle ni lejligheder har gulvvarme og individuelle ventilationsanlæg. Køkken- og badelementerne er leveret af Svanekøkkenet i en moderne stil. Derudover har hver lejlighed sin egen altan, og alle hårde hvidevarer medfølger.

Beliggenheden er en af Nygades største fordele. Midt i Hernings pulserende bymidte, tilbyder disse lejligheder nem adgang til shopping, biograf, restauranter og alle de faciliteter, som Herning kan tilbyde. For det modne par, der ønsker det bedste af både beliggenhed, design og moderne bekvemmeligheder, er disse lejligheder en ren drømmebolig midt i Hernings hjerte.

Er du interesseret i lejlighederne i Nygade, kan du se vores ledige boliger her, eller skrive dig på vores venteliste længere nede på siden.

Alle boliger har adgang til:

  • Terrasse eller altan til de fleste lejligheder
  • Fælles gårdmiljø med havemøbler til Nygade 1A-B
  • Parkeringskælder med mulighed for leje af p-plads
  • Overdækket cykelparkering
  • Alle hårde hvidevarer medfølger

Boliger i ejendommen:

  • 61-94 m² 2 værelses lejligheder
  • 81-105 m² 3 værelses lejligheder
  • 107-163 m² 4 værelses lejligheder

Du er i gå afstand til:

Offentlig transport

Føtex og 365discount

Herning gågade

Uddannelsesinstitutioner

Herningcenteret

Området

Se hvad du kan finde i området omkring ejendommen.

Skriv dig på ventelisten

Se vores ledige lejligheder her.

Jeg er interesseret i:

Du er nu skrevet på ventelisten!
Noget gik galt....

Har du tjekket hvor meget boligstøtte du kan få?

Prøv boligstøtte-beregneren og find ud af hvor meget boligstøtte du kan få i din nye bolig. Linket nedenfor åbner en ny side med den boligstøtte-beregneren fra Udbetaling Danmark.

Plantegninger

Plantegning

Nygade 1A – 2 værelses lejlighed på 95 m²

Plantegning

Nygade 1B – 3 værelses lejlighed på 99 m²

Plantegning

Nygade 1A – 4 værelses lejlighed på 107 m²

Plantegning

Nygade 1B – 3 værelses lejlighed på 116 m²

Plantegning

Nygade 1B – 4 værelses lejlighed på 156 m²

Plantegning

Nygade 3A – 3 værelses lejlighed på 128 m²

Plantegning

Nygade 3A – 4 værelses lejlighed på 163 m²

Plantegning

Nygade 3D – 3 værelses lejlighed på 103 m²

Herningsholmskolen

schools

Herning Valgmenigheds Skovbørnehave

institutions