Nørregade

Om ejendommen

I centrum af Herning ved siden af politistationen, ligger Nørregade 5. Det er en smuk bygning, der af lokale kendes som ‘den gamle biograf’. Ejendommen er opført i 1935, som håndværkerrådets hus i Herning. Den er siden blevet ombygget adskillige gange. På trods af ombygninger og renoveringer over årerne er den smukke gamle byggestil bevaret og charmen ved det næsten 100 år gamle byhus mærkes tydeligt.

Jacobsen Group ApS overtog ejendommen i 2002, og bygningen huser nu otte lejligheder. Lejlighederne er løbende renoverede og fremstår i moderne stil og med alle de faciliteter, man har brug for som lejer, mens klassiske elementer i lejlighederne og den gamle arkitektur er smukt bevaret. Den her bygning emmer af charme og historie.

Nørregades lejligheder ligger i størrelsen fra 64 m² til 125 m² og fra 2-4 værelser. De otte lejemål er meget forskellige i indretningen, og flere af dem har blandt andet skrå vægge, afslebne gulve og frie bjælker. Der er et dejligt fælles gårdmiljø og en privat parkeringskælder, hvor man har mulighed for at leje en parkeringsplads. Der er også mulighed for at installere vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

Nørregade ligger meget centralt i Herning, så her er man tæt på alt, hvad en by af Hernings størrelse kan tilbyde af shopping, biografer og restauranter. Offentlig transport findes også i gåafstand og det samme gør flere uddannelsesinstitutioner. Disse lejligheder er for par eller enlige, der ønsker at bo centralt og nyder at bo i en charmerende ældre bygning.

Alle boliger har adgang til:

  • Mulighed for installering af vaskemaskine og tørretumbler.
  • Fælles gårdmiljø.
  • Privat parkeringskælder med mulighed for leje af p-plads.

Boliger i ejendommen:

  • 64-73 m² 2 værelses lejligheder.
  • 96-119 m² 3 værelses lejligheder.
  • 104-125 m² 4 værelses lejligheder.

Du er i gå afstand til:

Offentlig transport

Føtex og 365discount

Herning gågade

Uddannelsesinstitutioner

Herningcenteret

Området

Se hvad du kan finde i området omkring ejendommen.

Skriv dig på ventelisten

Se vores ledige lejligheder her.

Jeg er interesseret i:

Du er nu skrevet på ventelisten!
Noget gik galt....

Har du tjekket hvor meget boligstøtte du kan få?

Prøv boligstøtte-beregneren og find ud af hvor meget boligstøtte du kan få i din nye bolig. Linket nedenfor åbner en ny side med den boligstøtte-beregneren fra Udbetaling Danmark.

Plantegning

Nørregade - 2 værelses lejlighed på 72 m²

Plantegning

Nørregade - 2 værelses lejlighed på 73 m²

Plantegning

Nørregade - 3 værelses lejlighed på 102 m²

Plantegning

Nørregade - 3 værelses lejlighed på 105 m²

Plantegning

Nørregade - 4 værelses lejlighed på 119 m²

Herningsholmskolen

schools

Herning Valgmenigheds Skovbørnehave

institutions