Egelunden

Om ejendommen

De skønne hvide rækkehuse i Egelunden, er en del af den lille studieby beliggende i Birk Centerpark. Boligerne ligger omgivet af smukke grønne områder, og i gåafstand fra AU-Herning og VIA University College TEKO, samt den lille togstation med direkte tog til Herning centrum og Aarhus. Der er også mulighed for at tage bussen ind til centrum, og der er heller ikke langt med bus eller på cykel til HerningCentret og diverse dagligvarebutikker.

Beboerne i Egelunden kan mod betaling få adgang til Studenterhuset som indeholder fælleshus, café, bar og det fælles motionscenter. Der er rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer, og med både fodboldbane og Beach volley i baghaven, er det et indbydende sted for unge og studerende at bo.

De 40 boliger er i et plan på 45 m² med to værelser. Alle boligerne har egen lille terrasse, højt til loftet i stue og værelse, samt stort gulv-til-loft vindues-parti i stuen. Køkkenet er fuldt udstyret med komfur, emhætte og køleskab med fryseboks. Der er desuden mulighed for tilslutning af egen vaskemaskine på badeværelset.

Der er overdækket cykelparkering, og parkeringspladser ved siden af boligerne. Der er også fællesvaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere.

Alle boliger har adgang til:

  • Fælles vaskeri
  • Overdækket cykelparkering
  • Fodboldbane og Beach volley
  • Parkeringspladser ved siden af boligerne

Boliger i ejendommen:

  • Lejlighederne er 45 m² med 2 værelser
  • Højt til loftet og stort vindues-parti i stuen
  • Alle boligerne har deres egen lille terrasse
  • Mulighed for tilslutning af egen vaskemaskine


Danmarks 4. bedste studieby 2020

I 2020 blev Herning kåret som Danmarks 4. bedste studieby.

Det er blandt andet fordi Herning har fantastiske muligheder for sports- og fritidsaktiviteter. Herning er nemlig den by i Danmark der har det højeste budget afsat til sport og fritid pr. indbygger. Så er du til ishockey, svømning, fodbold, golf eller noget helt 5. så finder du det helt sikkert i Herning.

Også kultur og oplevelser er en af Herning spidskompetencer. Der er hvert år mere end 350 arrangementer indenfor både sportsbegivenheder, koncerter og andre forestillinger.

Herning har en bred vifte af forskellige uddannelser fordelt på fire forskellige uddannelsesinstitutioner. Aarhus Universitet i Herning, VIA University College, Social- og Sundhedsskolen Herning og Erhvervsakademi Midtvest.

Se en liste over de forskellige uddannelser i Herning her.

Har du lyst til at studere i Herning, er Egelunden et fantastisk sted at bo, med uddannelses institutionerne i gåafstand og lækkert studiemiljø i Studenterhuset.

Du er i gå afstand til:

Offentlig transport

Uddannelsesinstitutioner

Fakta, Superbrugsen & Bilka

Fitnesscenter

Herningcenteret

Studenterhuset

Området

Se hvad du kan finde i området omkring ejendommen.

Skriv dig på ventelisten

Se vores ledige lejligheder her.

Jeg er interesseret i:

Du er nu skrevet på ventelisten!
Noget gik galt....

Har du tjekket hvor meget boligstøtte du kan få?

Prøv boligstøtte-beregneren og find ud af hvor meget boligstøtte du kan få i din nye bolig. Linket nedenfor åbner en ny side med den boligstøtte-beregneren fra Udbetaling Danmark.

Plantegning

Egelunden/Birk Centerpark - 2 værelses lejlighed på 45 m²

Herningsholmskolen

schools

Herning Valgmenigheds Skovbørnehave

institutions